WerkinBernheze.nl werkt!

Op zoek naar een baan in Heesch, Heeschwijk-Dinther, Vorstenbosch, Nistelrode of Loosbroek? Of op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker(s) uit gemeente Bernheze? WerkinBernheze.nl is de enige vacaturesite in Nederland die zich exclusief op gemeente Bernheze richt.

Gestart in 2016

Het avontuur begon in 2016, met vacaturesite WerkinMeierijstad.nl.  Deze site groeide snel uit tot dé belangrijkste plek voor werkgevers en werkzoekenden in Meierijstad. Veel bedrijven vonden enthousiaste nieuwe werknemers en werkzoekenden vonden een leuke nieuwe baan bij hen om de hoek. De enthousiaste reacties zorgden ervoor dat de site werd uitgebreid naar Uden (WerkinMaashorst.nl) en vlak daarna naar Boxtel (WerkinBoxtel.nl).  En in oktober 2019 is WerkinBernheze.nl live gegaan. De uitbreiding van de sites zorgt voor kruisbestuiving. Want vacatures uit Meierijstad zijn ook te zien voor werkzoekenden uit Uden. En werkzoekenden uit Boxtel zien ook vacatures uit Schijndel. Hierdoor groeit het aantal vervulde vacatures in de regio en groeit de populariteit van onze vacaturesites.

Bezoekersaantallen blijven toenemen

Maandelijks ontvangen we grofweg 15.000 bezoekers per maand. En deze aantallen blijven toenemen.  De vraag naar vacatures uit de regio neemt toe. Werkzoekenden werken graag bij bedrijven in de directe omgeving. Het scheelt hen reis- en filetijd. En geeft de mogelijkheid om de auto te laten staan.

WerkinBernhze.nl werkt. Ook voor jou.

Heb je een vacature in Bernheze? Of zoek je hier een baan? Jouw zoektocht naar een geschikte werkgever of werknemer start op WerkinBernheze.nl.