Privacyverklaring

Privacyverklaring Werk in Meierijstad – Uden - Boxtel - Bernheze                              versie 1.0

Maart 2019

 

LV webportals, handelend onder de naam Werk in Meierijstad – Uden - Boxtel - Bernheze. (KvK 66782597), hierna: ‘Werk in Meierijstad- Uden- Boxtel- Bernheze’

Kerkstraat 54

5469 BP Erp

Tel: 0630385249

naam contactpersoon: Luc Vaessen

info@werkinmeierijstad.nl

https://werkinmeierijstad.nl/

https://werkinuden.nl/

https://werkinboxtel.nl/

https://werkinbernheze.nl/

 

Algemeen

Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze vindt uw privacy belangrijk. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving.  In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. We maken helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. Ook vertellen wij u welke rechten u heeft. Hebt u hier vragen over, dan kunt u contact met ons opnemen via info@werkinmeierijstad.nl.

 

Contactformulier

U kunt contact opnemen met Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze omdat u bijvoorbeeld een vraag heeft. U kunt dit doen via het contactformulier op onze website of u kunt ons bellen. Wij vragen daarvoor uw naam, woonplaats , telefoonnummer, emailadres en uw bericht. Wij bewaren deze gegevens zolang nodig is voor onze dienstverlening.

 

Job alert

U kunt zich inschrijven voor Job Alert. U ontvangt dan per e-mail nieuwe vacatures in de door u gekozen gemeente (Meierijstad/ Uden/ Boxtel/ Bernheze). U geeft daarvoor uw naam en e-mailadres. U kunt zich voor deze dienst op elk gewenst moment uitschrijven. Wij bewaren deze gegevens zolang nodig is voor onze dienstverlening.

 

CV Plaatsen/ Inloggen (werkzoekende)

Als u werkzoekende bent dan kunt u op onze website uw cv plaatsen. U maakt daarvoor een account aan. Hiervoor vragen wij uw e-mailadres. U kunt zelf een wachtwoord kiezen. In het account kunt u uw eigen gegevens beheren en aanpassen. Om uw cv op te kunnen stellen vragen wij in ieder geval de volgende gegevens: uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, emailadres, leeftijd, geslacht, telefoonnummer, foto (niet verplicht)  en uw werkverleden. Uw cv is zichtbaar voor bedrijven die zich hebben ingeschreven bij Werk in Meierijstad -Uden – Boxtel. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u in contact te kunnen brengen met een potentiele nieuwe werkgever. Wij bewaren deze gegevens zolang nodig is voor onze dienstverlening, maar maximaal 1 jaar.

 

Solliciteren werkzoekende

Als werkzoekende kunt u via onze site solliciteren op een vacature. Door op de knop ‘solliciteren’ te drukken kunt u uw gegevens doorgeven aan de betreffende werkgever. De volgende gegevens worden gevraagd: naam, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer, foto (niet verplicht). U kunt vervolgens uw cv en motivatiebrief uploaden en/of uw  motivatie in het betreffende veld toevoegen. Deze gegevens worden naar de werkgever van de advertentie doorgestuurd. Ook zijn deze gegevens zichtbaar voor ons. Wij bewaren deze gegevens zolang nodig is voor onze dienstverlening,  maar maximaal 1 jaar.

 

Registeren/ Inloggen werkgever

Als u werkgever bent dan kunt u vacatures plaatsen op onze website. Daarvoor dient u eerst een account aan te maken. Voor dit account vragen wij de volgende gegevens: voornaam, achternaam, e-mailadres van de contactpersoon. U kunt zelf een wachtwoord kiezen bij het aanmaken van het account. In het account kunt u uw eigen gegevens beheren en aanpassen. Tevens vragen wij uw bedrijfsinformatie: bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, website, bedrijfsomschrijving en logo. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het uitvoeren van onze dienstverlening en de bijbehorende facturatie. Wij bewaren deze gegevens zolang nodig is voor onze dienstverlening, dan wel zolang nodig is op basis van de belastingwetgeving.

 

Vacature

Na het activeren van het account kunt u een vacature bij ons plaatsen. De vacature is zichtbaar op onze website.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij maken gebruik van technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De informatie die in de cookie is opgeslagen wordt naar onze website teruggestuurd als je de website opnieuw bezoekt.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werk, maar ook dat u makkelijker kunt inloggen op onze website en worden uw voorkeuren onthouden. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. 

 

Daarnaast plaatsen wij met uw toestemming “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

 

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google-Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden geven indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vindt u hier.   

 

Afmelden voor cookies

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat, maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen.

 

Social Media

Op de website van Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze staan verwijzingen (links) naar diverse social media. Als u hierop klikt, dan word u doorgestuurd naar de persoonlijke pagina van Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze op Facebook of Youtube. De meeste social media kanalen houden zich aan de EU-US Privacy Shield. Om te zien wat deze social media met uw persoonsgegevens doen als u hun website bezoekt, kunt u  hier de privacyverklaring van Facebook en  Youtube inzien. Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze heeft hier geen invloed op.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met een van onze medewerkers of via info@werkinmeierijstad.nl.  

 

Uw rechten: gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren ofDaarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering of gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@werkinmeierijstad.nl. Op basis van onze belangen en  wettelijke plichten beoordelen wij vervolgens of wij in alle redelijkheid aan uw verzoek kunnen voldoen.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

Niet tevreden?

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen met het uitvoeren van uw rechten, dan kunt dat in de eerste plaats aan ons melden via info@werkinmeierijstad.nl. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een oplossing te komen. Natuurlijk hebt u ook het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring aan te brengen. Wij raden u daarom aan om regelmatig onze website en de pagina waarop de privacy verklaring wordt weergegeven, te raadplegen om zeker te zijn dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen. 

 

Contact

Hebt u vragen, opmerkingen en/of klachten over deze privacyverklaring? Dan kunt u contact opnemen met ons via info@werkinmeierijstad.nl.

 

Werk in Meierijstad -Uden - Boxtel - Bernheze B.V.,  maart 2019