Vacatures in Heesch

WerkinBernheze.nl is de vacaturesite voor Heesch en gemeente Bernheze. Je vindt hier ook banen in Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Nistelrode. Van een parttime, bijbaan tot fulltime functie in diverse branches. Zoals de zorg, onderwijs, horeca, administratie, marketing en sales. Je vindt hier gegarandeert de leukste vacatures bij jou in de buurt. 

Bekijk actuele vacatures

Nog geen passende baan gevonden in Heesch?

Nog geen leuke en passende functie gevonden? Maar wil je wel op de hoogte blijven van nieuwe vacatures in Heesch? Maak dan een Job Alert aan. Je ontvangt dan elke week de nieuwstee vacatures in je mailbox. Je kan je zoektoch ook uitbreiden naar dorpen in de omgeving van Heesch. Zoals Nistelrode, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek. Hier vind je een totoaal overzicht van alle vacatures in gemeente Bernheze.

Werkgelegenheid in Heesch

Heesch maakt deel uit van Gemeente Bernheze en heeft grofweg 13.000 inwoners. Het dorp grenst aan Oss, ligt aan de A50 en A59 en is het grootste dorp in Gemeente Bernheze. Het gemeentehuis van Bernheze bevindt zich in Heesch. De gemeente zelf verschaft uiteraard veel werkgelegenheid in Heesch. Maar ook in de detailhandel en horeca is in het centrum volop werk te vinden. Van verkoopmedewerker, bedrijfsleider tot kok en vakkenvuller. Daarnaast zijn er 2 bedrijventerreinen, namelijk Cereslaan en De Beemd waar veel ondernemingen gevestigd zijn.

Denk hier aan webshops, aannemers, administratiekantoren, autobedrijven, accountants, transportbedrijven en architectenbureaus. En er zijn plannen voor nieuw bedrijventerrein namelijk Heesch West, dat zich voornamelijk wil richten op distributiecentra (logistiek en transport). Deze bedrijven zoeken fulltime en parttime medewerkers. Maar zijn ook op zoek naar vakantiekrachten en vaak zijn er ook mogelijkheden voor een begeleid werken traject. 

Enkele voorbeelden van bedrijven uit de buurt Heesch die regelmatig nieuwe medewerkers zoeken: Van Munster Recyclers in Heesch, Van Lieshout Specicon, Kinderopvang Stap voor Stap of Hektracon.

Wat heeft Heesch naast vacatures te bieden?

In het centrum vind je leuke winkels en horeca. Er is een gezellig plein met fontein, waar het in de zomermaanden goed toeven op het terras is. Maar ook buiten het centrum zijn leuke restaurants en cafés te vinden. Restaurant Bomenpark is ook bekend buiten Heesch. Vanuit omliggende dorpen zoals Veghel, Uden en Boxtel weet men dit mooie plekje aan het water te vinden.