Vacatures in Heesch

WerkinBernheze.nl is de vacaturesite voor Heesch en gemeente Bernheze. Je vindt hier ook banen in Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Nistelrode. Van een parttime, bijbaan tot fulltime functie in diverse branches. Zoals de zorg, onderwijs, horeca, administratie, marketing en sales. Je vindt hier gegarandeert de leukste vacatures bij jou in de buurt. 

Actuele vacatures in Heesch

Geen vacature gevonden in Heesch?

Nog geen leuke en passende vacature gevonden? Maar wil je wel op de hoogte blijven van nieuwe vacatures in Heesch? Maak dan een Job Alert aan. Je ontvangt dan elke week de nieuwstee vacatures in je mailbox. Je kan je zoektoch ook uitbreiden naar dorpen in de omgeving van Heesch. Zoals Nistelrode, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek. Maar ook naar omliggende gemeentes zoals Maashorst, Meierijstad en Boxtel. Hier vind je een totaal overzicht van alle vacatures in gemeente Bernheze.

Werkgelegenheid in Heesch

Heesch maakt deel uit van Gemeente Bernheze en heeft grofweg 13.000 inwoners. Het dorp grenst aan Oss, ligt aan de A50 en A59 en is het grootste dorp in Gemeente Bernheze. Het gemeentehuis van Bernheze bevindt zich in Heesch. De gemeente zelf verschaft uiteraard veel werkgelegenheid in Heesch. Maar ook in de detailhandel en horeca is in het centrum volop werk te vinden. Van verkoopmedewerker, bedrijfsleider tot kok en vakkenvuller. Daarnaast zijn er 2 bedrijventerreinen, namelijk Cereslaan en De Beemd waar veel ondernemingen gevestigd zijn.

Denk hier aan webshops, aannemers, administratiekantoren, autobedrijven, accountants, transportbedrijven en architectenbureaus. En er zijn plannen voor nieuw bedrijventerrein namelijk Heesch West, dat zich voornamelijk wil richten op distributiecentra (logistiek en transport). Deze bedrijven zoeken fulltime en parttime medewerkers. Maar zijn ook op zoek naar vakantiekrachten en vaak zijn er ook mogelijkheden voor een begeleid werken traject. Ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk in Heesch dan is er ook ruime keuze. 

Enkele voorbeelden van bedrijven uit de buurt Heesch die regelmatig nieuwe medewerkers zoeken: Van Munster Recyclers in Heesch, Van Lieshout Specicon, Kinderopvang Stap voor Stap of Hektracon.

Wat biedt Heesch naast vacatures nog meer?

In het centrum vind je leuke winkels en horeca. Er is een gezellig plein met fontein, waar het in de zomermaanden goed toeven op het terras is. Maar ook buiten het centrum zijn leuke restaurants en cafés te vinden. Restaurant Bomenpark is ook bekend buiten Heesch. Vanuit omliggende dorpen zoals Veghel, Uden en Boxtel weet men dit mooie plekje aan het water te vinden. 

Goud

20 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

5 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 75% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Zilver

10 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

2 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 65% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Brons

5 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

1 keer vacature verlengen

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

10% korting op een extra vacatureplaatsing

Tot 60% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen

Basis

3 vacatureplaatsingen

Bedrijfspagina in de bedrijvengids

Doorplaatsing Indeed

Doorplaatsing Facebook & Instagram

Tot 50% voordeliger dan losse vacatureplaatsingen