Vacatures in Nistelrode

Aan de slag in Nistelrode? Op WerkinBernheze.nl vind je vacatures in gemeente Bernheze.  Dus niet alleen in Nistelrode maar ook in Heesch, Heeswijk-DInther, Loosbroek en Vorstenbosch. Er zijn volop fulltime, parttime en tijdelijke vacatures te vinden. In diverse branches: van horeca, administratie, detailhandel, zorg, sales, ICT en bouw.

Overzicht vacatures in Nistelrode

Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe Nistelrodese vacatures

Schrijf je in voor de gratis Job Alert. Dit neemt maar 15 sec in beslag. Vul alleen je naam en e-mailadres in. En kruis aan van welke gemeentes jij graag de nieuwste vacatures ontvangt: Bernheze, Uden, Boxtel en/of Meierijstad. Je ontvangt wekelijks per e-mail een overzicht met de nieuwste vacatures bij jou om de hoek. Zo ben jij er altijd als eerste bij en kan je snel solliciteren op jouw droombaan.

Over Nistelrode

Nistelrode heeft 6.300 inwoners en ligt aan de A50. Het behoort samen met de dorpen Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Heesch en Vorstenborsch tot de gemeente Bernheze. Het is een gezellig dorp met een klein centrum. Jaarlijks worden er de PinksterFeesten georganiseerd. Een drukbezocht evenement voor het hele gezin dat al meer dan 45 jaar bestaat. Het dorp grenst aan natuurgebied De Maashorst. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Hier lopen Wisenten, Exmoorpony's en Taurossen vrij rond. Je kan er heerlijk fietsen, wandelen en mountainbiken.

Bedriiven en werkgelegenheid in Nistelrode

Een van de bekendste werkgevers uit Nistelrode is Van Tilburg, een groot warenhuis voor damen, heren en kinderen. Van heinde en verre bezoekt men deze winkel voor een nieuwe garderobe. Maar naast deze modewinkel zijn er veel meer bedrijven en organisaties te vinden in Nistelrode. In het centrum en op de bedrijventerrein Waardsestraat en Kleinwijk zijn diverse horecagelegenheden, transportbedrijven, webshops, installatiebedrijven, elektronikawinkels en groothandels. Zij zoeken niet alleen fulltime en parttime medewerkers maar zijn ook zoek naar weekendkrachten en tijdelijke ondersteuning.