Veiligheidstechniek Nederland BV

Veiligheidstechniek Nederland BV

Oss


Manon Vogels

vacature@vtn.nl

0412695555


IJzerweg, 67, Oss

Over Veiligheidstechniek Nederland BV

Al 40 jaar levert en onderhoudt VTN Veiligheidstechniek Nederland hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen die de veiligheid vergroten van mensen in gevaarlijke werksituaties en omgevingen. Met recht mogen wij ons een toonaangevende totaalleverancier noemen voor onder andere brandweer, politie, defensie en industrie in onder andere Nederland, België en Duitsland.

PRODUCENT EN LEVERANCIER
Exclusief voor Nederlandse en Belgische markt vertegenwoordigd VTN een uitgebreid productenpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder draagbare gasdetectie van BW Honeywell Analytics en Blackline Safety, Stationaire gasdetectie van Scott, Bacharach, Oldham Teledyne, Detcon en Scott ademluchtapparatuur, Ansell beschermende kleding, Bullard warmtebeeldcamera’s, maar ook L&W hoge druk ademluchtcompressoren.

Daarnaast is vertegenwoordigt VTN ook onder andere de merken JSP Safety, Gumotex Emergencytenten, Besto Redvesten, , Viking Diving, Miele Professional , Toptrock en Harstra Reinigings en droogapparatuur.

VTN is eveneens producent van onder meer op maat gemaakte VTN Ademlucht Units en ademluchttrolleys voor de EMEA landen. Deze VTN producten zijn voorzien van een CE-keur en een Notified Body approval. Wij lopen hiermee voorop als het gaat om productontwikkeling en streven samen met onze klanten naar het realiseren van door hen gewenste oplossingen.

SERVICE STAAT VOOROP
Naast de productie en het leveren van kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsproducten, is de kwaliteit van onze service en daarmee van die van onze medewerkers zeer belangrijk binnen onze organisatie. VTN beschikt dan ook over een volledig eigen mobiele servicedienst in Nederland en daarnaast over verschillende goed geoutilleerde service-werkplaatsen om reparaties en onderhoud te kunnen verrichten aan onder andere draagbare gasdetectie, ademluchttoestellen, maar ook duik- en gaspakken of Ademlucht Units.

Daarnaast verrichten onze monteurs op locatie van de eindgebruiker ook preventief onderhoud en reparaties aan onder meer compressoren, ademluchtsystemen, draagbare en stationaire gasdetectie, maar ook aan ademluchttrolleys.