SnapTrap B.V.

SnapTrap B.V.

Veghel


Gijs van der Heijden

gijs@snaptrap.eu

+31855805801


Buitenweide 14, Veghel

Over SnapTrap B.V.

Innovatieve, milieuvriendelijke bestrijding van plaagdieren


Steeds meer gemeenten, campings, horecazaken en bedrijven worden geconfronteerd met overlast van plaagdieren (ratten en muizen). Het is lastig om daarover in de openbaarheid te spreken. Heftige emoties en negatieve publiciteit voeren al snel de boventoon.

Sinds kort biedt SnapTrap een totaaloplossing voor deze problemen. SnapTrap gebruikt de nieuwste technieken bij het produceren en plaatsen van milieuvriendelijke, onopvallende vallen. Die worden in de normaal aanwezige afvalbakken, plantenbakken en het overige straatmeubilair geplaatst. De plaagdierbestrijding die SnapTrap heeft ontwikkeld is uniek in Europa.

Een GPRS-systeem geeft een beheerder op afstand een melding als een val in een RatControl-depot is dichtgeklapt. Een bericht met de exacte tijd en locatie verschijnt op een laptop, tablet of smartphone.

Milieuvriendelijk en uiterst efficiënt
SnapTrap gebruikt lokstoffen die niet giftig zijn. Met het online meldingssysteem van een vangst worden tijd en reiskosten bespaard voor het controleren en legen van de vallen. De proactieve bestrijdingswijze voorkomt dat populaties uitdijen.

Succesvolle experimenten in Denemarken en Meierijstad
In Denemarken zijn inmiddels met grote tevredenheid zo’n 6000 intelligente vallen geplaatst. Bij nieuwe planvorming wordt hier ook meteen rekening gehouden met plaagdierbestrijding. De gemeente Meierijstad heeft vanaf juni een aantal RatControl-depots geplaatst.

Een kostenvriendelijk systeem
Prijstechnisch kan SnapTrap sterk concurreren met bestaande systemen. Meestal wordt het beheer van de plaagdierbestrijding tegen lage kosten op leasebasis uitgevoerd. Er zijn ook huur- en huurkoopconstructies mogelijk.