Coop Heeswijk-Dinther

Coop Heeswijk-Dinther

Heeswijk-Dinther


Plein 1969 13, Heeswijk-Dinther

Over Coop Heeswijk-Dinther

Over Coop

Coop gelooft in de kracht van samen. Samen is leuker dan alleen. En samen bereik je meer! Dat weten wij als coöperatie als geen ander. Het vermogen om samen te werken zit niet alleen in de naam Coop, het zit al meer dan 125 jaar in ons bloed. Met deze overtuiging timmeren we als organisatie flink aan de weg. Door te investeren in mensen, in samenwerken en in de manier waarop we onze klanten helpen.

Ruim 300 supermarkten

Coop is altijd dichtbij. We hebben ruim 300 winkels in heel Nederland: filialen en supermarkten aangestuurd door zelfstandige ondernemers. De supermarkten opereren onder de namen Coop, CoopCompact (buurtwinkel) en Coop Vandaag (stadswinkel). Coop is een coöperatie. Niet uit op eigen voordeel, maar vooral op dat van onze klanten.

Dichtbij, lekker en goedcoop

Als coöperatie is Coop van iedereen en voor iedereen. Medewerkers hebben bij ons een stem en wij juichen initiatieven ontzettend toe. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Bovendien staan we dicht bij onze klanten. In onze supermarkten doen we graag iets extra’s. Zo zetten we klanten- en winkelpanels in en zamelen we met onze klanten geld in voor goede doelen en lokale verenigingen. Met geweldige resultaten! En daar zijn we erg trots op. Want: samen maak je ’t verschil!
Meer over Coop als werkgever


Wij zijn Coop. Doe mee!

Of je nu in de supermarkt werkt, in één van onze distributiecentra of op het servicekantoor: teamwork staat bij ons op nummer 1! Natuurlijk mag een gezonde dosis gezelligheid niet ontbreken. In ons bedrijf heerst een goede werksfeer en er is veel contact met mensen. En wil je vooruit? Dan is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Kom bij ons werken en maak samen met ons ’t verschil.