Vacatures in Horeca / Recreatie

Bekijk onderstaand vacatures in de horeca en recreatie in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp. Er is in gemeente Meierijstad volop werkgelegenheid voor enthousiaste chefkoks, horecamedewerkers, bedieningsmedewerkers, afwashulpen, restaurantmanagers, bedrijfsleiders en keukenmedewerkers. Je kan direct aan de slag bij restaurants, cateraars, hotels en theaters.

Horeca vacatures in Meierijstad (Veghel, Sint-Oedenrode, Schijndel)

Er zijn veel bedrijven actief in de horeca en recreatie in gemeente Meierijstad. In het centrum van Veghel vind je veel leuke restaurants en cafes, zoals Montimar. Maar ook buiten het Veghelse centrum vind je veel bekende horecabedrijven zoals cateraar Maison van de Boer, cateraar Fransen + Kanters BV of restaurant Wittern aan de Noordkade. In Schijndel zoekt Bakkerij Bart regelmatig horeca-medewerkers en in Sint-Oedenrode kan je terecht bij restaurant 't Zusje, De Helden van Kien.

Bijbaan, fulltime of parttime baan

Benieuwd of er nog andere leuke functies zijn in Meierijstad? Bekijk dan ons complete vacature-aanbod. Onze vacaturesite wordt regelmatig aangevuld met leuke banen. Het voordeel van werken in de horeca of recreatie sector is dat er naast fulltime medewerkers ook vaak gezocht wordt naar parttimers en werknemers voor bijbanen en vakantiewerk. In de weekenden, wanneer het extra druk is bij catering-bedrijven, restaurants en evenementenbedrijven, zoeken zij extra handjes in de vorm van weekendhulpen en parttime medewerkers. In Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel en omgeving is dan ook genoeg werk te vinden in deze branche.