Werkzoekenden - Vragen & Antwoorden

Iedereen die een nieuwe baan zoekt in de gemeente Bernheze kan gebruik maken van deze website. Dus ook werkzoekenden woonachtig buiten gemeente Bernheze mogen reageren op de vacatures. De vacatures op WerkinBernheze.nl zijn echter alleen afkomstig van bedrijven die zijn gevestigd in Heesch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.
Leuke functie gevonden? Op de pagina van de betreffende vacature staat een knop met de tekst "Solliciteer nu". Hierna wordt er gevraagd om enkele persoonlijke gegevens in te vullen en kan er een CV en/of motivatie aan de sollicitatie worden toegevoegd. Klik vervolgens op de knop "Verzenden". Het betreffende bedrijf ontvangt direct jouw sollicitatie per e-mail.
Nee, dat is niet verplicht. Maar veel werkgevers in Bernheze stellen dit wel op prijs en het vergroot de kans op een sollicitatiegesprek. Een werkgever kan aan de hand van een CV beoordelen of je een geschikte kandidaat bent. Wanneer een werkgever veel sollicaties ontvangt op een vacature zal deze mogelijk de sollicitaties zonder CV niet meenemen in de selectieprocedure. Het is overigens ook niet verplicht om een motivatie mee te sturen. Maar hiermee onderscheidt je je wel van andere kandidaten. Het CV en de motivatie kunnen als bijlage worden meegestuurd. Maar deze kunnen ook los geplaatst worden in de invulvelden.
Een sollicitatie via WerkInBernheze.nl wordt rechtstreeks naar de werkgever gestuurd. Het betreffende bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het sollicitatieproces. Het bedrijf bepaalt of, wanneer en hoe er wordt gereageerd op de sollicitatie. Een tip van WerkinBernheze.nl: neem na 2 weken zelf contact op met het bedrijf.
Ja, WerkinBernheze.nl is gratis voor alle werkzoekenden. Het zoeken naar een leuke nieuwe baan en het solliciteren daarop is geheel kostenloos. Ook de Job Alert is een gratis service.
Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.