Werkgevers - Vragen en antwoorden

 • Uw vacature wordt direct op de site geplaatst. In slechts 5 minuten maakt u een werkgeversaccount aan en plaatst u een vacature op WerkinBernheze.nl. Deze vacature is direct zichtbaar voor werkzoekenden.
 • Voor slechts € 149,- staat uw vacature online.
 • Nieuwe vacatures worden elke week naar alle werkzoekenden gemaild die zich hebben aangemeld voor de Job Alert.
 • Vacatures staan maar liefst 60 dagen op de website. U kunt deze op ieder moment aanpassen of verwijderen.
 • Vacature(s) en sollicitaties zijn volledig in uw eigen beheer.
 • Sollicitaties van kandidaten uit Bernheze en omgeving. Zij hebben een goede werkmentaliteit, zijn honkvast door de korte reisafstand en reistijd, spreken de taal en kennen de regio.
 • Betalen op rekening is ook mogelijk. Ook dan staat uw vacature direct online.
 • Alle vacatures op onze vacaturesite zijn automatisch geoptimaliseerd zodat deze worden getoond in Google for Jobs.
 • Nieuwe vacatures worden elke week naar alle werkzoekenden gemaild die zich hebben aangemeld voor de Job Alert.

Eén vacature plaatst u al voor slechts €149,-. Neemt u meerdere vacature-plaatsingen tegelijk af? Dan gelden er aangepaste tarieven:

 • 1 plaatsing - €149,-
 • 3 plaatsingen - €139,-
 • 5 plaatsingen - €129,-
 • 10 plaatsingen - €119,-

Alle genoemde prijzen zijn per plaatsing en exclusief BTW. Prijswijzigingen onder voorbehoud.

Zoekt u het hele jaar door kandidaten voor dezelfde functie? Kies dan voor een doorlopende plaatsing. Voor €495,- (ex BTW) per jaar blijft de vacature een jaar online staan. De plaatsing wordt om de 60 dagen naar 'boven' geplaatst.

Het is uiteraard niet mogelijk om, zonder overleg met WerkinBernheze.nl, de functietitel of functieinhoud tussentijds aan te passen. Voor de doorlopende plaatsing is het vereist dat het, het gehele jaar, om dezelfde functie gaat.

Maak hiervoor een nieuw Werkgeversaccount aan op de registratie pagina. U wordt gevraagd om enkele bedrijfsgegevens in te vullen. Daarna selecteert u zelf uw inloggegevens. Klik vervolgens op de knop "Akkoord/Verzenden" en uw account is aangemaakt.

Het aanmaken van een Werkgeversaccount brengt geen betalingsverplichting met zich mee. Binnen het account kunt u credits kopen, vacatures plaatsen en vacatures aanpassen. Sollicicaties op vacatures ziet u ook terug in dit Werkgeversaccount.

U kunt betalen via iDeal, creditcard, PayPal of op rekening.

Betalen op rekening levert geen vertraging op voor de vacatureplaatsing. Wanneer u het gewenste aantal vacatures hebt aangegeven en op de knop "Betaal per factuur" hebt geklikt worden de credits aan uw account toegevoegd. U vangt hierna direct een e-mail met de factuur, deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan.

Login in het Werkgeversaccount. Klik dan de button "Plaats een nieuwe vacature". (Zorg dat u minimaal 1 of meerdere credits in uw account heeft staan.) Volg daarna de instructies op het scherm. Een aantal velden zoals dienstverband, standplaats en branche zijn verplicht. Klaar met invullen? Klik dan op "Plaats vacature". De vacature verschijnt direct online.
Een vacature staat 60 dagen online. Indien de vacature eerder is ingevuld, kunt u de vacature zelf verwijderen.
Twee jaar na factuurdatum komen plaatsingen / credits te vervallen.
Sollicitaties zijn terug te vinden in het Werkgeversaccount. Wanneer een kandidaat solliciteert op uw vacature ontvangt u automatisch een e-mail van WerkinBernheze.nl. In deze e-mail wordt u doorverwezen naar uw Werkgeversaccount. Daar kunt u het CV, de contactgegevens en de eventuele motivatie van de kandidaat bekijken. In uw werkgeversaccount kunt u alle sollicitaties bekijken en beheren. Het is aan u om te reageren op de sollicitatie. Een reactie kan bestaan uit een uitnodiging of een afwijzing. De sollicitaties blijven zichtbaar in uw account.
Wij tonen een openbaar bedrijfsprofiel van uw bedrijf op WerkinBernheze.nl. Ook algemene contactgegevens van uw bedrijf worden op onze vacaturesite getoond. Er zijn kandidaten die niet via onze website zullen solliciteren. Zij nemen telefonisch contact op, sturen direct een e-mail of een sollicitatie naar de contactpersoon die wordt getoond op onze site. Of zij solliciteren via uw website.
Wij helpen graag (en gratis) bij het schrijven van een goede vacaturetekst. Neem contact met ons op. Of bekijk hier enkele tips.

WerkinBernheze.nl wordt bezocht door inwoners uit Heesch, Heeswijk-Dinther, Nistelrode, Vorstenbosch en Loosbroek. Maar ook door inwoners uit omliggende gemeentes zoals Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden en Boxtel. Daarnaast worden onze vacatures ook geplaatst op diverse landelijke vacaturebanken zoals Indeed.nl.

WerkinBernheze.nl is zeer actief op social media. Nieuwe vacatures worden wekelijks gratis op Facebook, LinkedIn en Twitter getoond.

Iedereen die is ingeschreven voor de Job Alert ontvangt elke week een overzicht per e-mail met nieuwe vacatures op onze site.

Ja, alle vacatures die op onze site worden geplaatst zijn direct geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Technische kennis van structured data is dus overbodig. Onze site is zo ingericht dat er automatisch structured data wordt gekoppeld aan uw vacature zodat de vacature wordt getoond in Google for Jobs.
Stuur ons een e-mail met uw vraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Of bel tijdens met Luc Vaessen van WerkinUden.nl op 0413411024.